MyGuardian - Mediating
MyGuardian - Peronal
MyGuardian - Sparringspartner
MyGuardian - Bedrijfsbegeleiding
MyGuardian - Bedrijfsadvisering
MyGuardian - Startersbegeleiding

Welkom op de site van My Guardian

De personen achter My Guardian staan voor een no nonsense manier van handelen en bezig zijn met oplossingen. Vrij vertaald, onze visie “doe dat gene waar je goed in bent op een reële manier en met de juiste personen en voila een win win situatie is geboren”.

Het is tegenwoordig al moeilijk genoeg mee te kunnen in alle geschreven maar zeker ook de ongeschreven regels en wetten van deze tijd.

My Guardian is daarom sterk in het adviseren en begeleiden van bedrijven en personen die wel de potentie hebben, maar even de extra handen of kennis missen. Of juist een duidelijk klankbord zoeken of een persoon die net op een andere manier naar uitdagingen (problemen) durft te kijken.

Natuurlijk kan het ook zijn dat u gewoonweg het ondernemen of uw persoonlijkheid naar een hoger niveau wilt brengen, maar momenteel zelf niet de capaciteit bezit of de juiste personen hiervoor kunt vinden.

Zo zijn er tientallen situaties te omschrijven waarbij My Guardian een oplossing kan bieden.

In het menu treft u een uitsplitsing aan van de diverse onderdelen die voor u of voor uw bedrijf van toepassing kunnen zijn. Neem gerust een van de voor u van toepassing zijnde items door.

Mocht u vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een afspraak kunt u bellen of eenvoudig het contactformulier invullen.

Hierna zullen wij contact met u opnemen voor een afspraak of het beantwoorden van uw vragen.

Met vriendelijke groet

Team My Guardian